Skip to content

KOS

Håndlagde tepper direkte fra teppemakerne. Sukhi betyr glede på Nepalsk. Sukhi ønsker å gjøre mennesker glade, håndverkerne som lager Sukhi tepper, deres familier og deres kunder. Folk kjøper Sukhi tepper i visshet om at de vil motta fantastiske håndlagde tepper, og at de kjøper direkte fra personen som laget det. Ingen mellomledd gir lave priser. Sukhi bringer glede og kvalitet i håndlagde tepper til hjem over hele verden.

Her kan dere få se den nye teppekolleksjonen fra INDIA. Varme og herlige teppedesign. Hvert teppe er laget av 100% ren ull fra New Zealand. Disse teppene er håndlaget og støtter Indiske håndverkere i form av rettferdig lønn og gode arbeidsforhold, noe jeg synest er veldig viktig. Sukhi lanserer nå tre nye teppekolleksjoner for vinteren. Flettede filttepper, flettede ulltepper og flatvevede tepper.

Den nye indiske teppekolleksjonen Hygge  føyer seg fint inn i rekken av de håndlagde produktene som allerede er tilgjengelig på Sukhi sine nettsider.

 Er det noe jeg elsker om vinteren så er det KOS, masse innekos med tepper, pledd og levende lys. Og dessuten tekstiler er virkelig «hot» i interiørtrenden for tiden. Sukhis grunnlegger Nasia Burnet, fanget opp denne trenden tidlig.

De nyeste tilskuddene til tepper kommer fra kunder som ønsket seg en varm og koselig atmosfære. Og hva er vel da mer koselig enn et varmt ullteppe i rommet?

ULLKULETEPPE – ditt eget personlige håndlagde kunstverk fra NEPAL.

Du faktisk designe helt ditt eget, hvor kult er ikke det? Du kan velge form og farger selv og deretter kombinere dem med kreative mønstre. Størrelse kan du også velge fritt.

Ønsker du det litt mer tradisjonelle kan Beni Ourain tepper fra MAROKKO være noe for deg.

Berber teppet er min absolutte favoritt (går og drømmer om et slikt til soverommet) Utrolig flotte tepper som er naturlig og behagelige under føttene. Også disse er i 100% ekte ull fra Atlasfjellene. Her kan man velge mellom fem forskjellige farger og fem forskjellige mønstre. Disse teppene kan også bestilles med eller uten frynser, og i hvilken som helst størrelse.

Alle har vi en unik stil. Er du også i litt kreativ? I så tilfelle har du her en unik mulighet til å få laget ditt helt personlige teppe som passer perfekt hjemme hos deg. Sukhis in-house tekstildesignere bistår deg gjerne i denne prosessen om du skulle ønske det.

Sukhi er ratet som “ENESTÅENDE” hos TRUSTPILOT – se kundeerfaringer her.

Sponset innlegg. Alle bilder og video i dette innlegget er Copyright ©️Sukhi og er brukt med særskilt tillatelse.