Skip to content

En høstdag

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva passer vel ikke bedre på en slik regntung høst dag enn å style litt i hjemmet, høre på musikk og nyte maleriet « Stein og aske « serien fra TAV Studio  Maleriet kan dere kjøpe/ bestille hos meg. jeg synest dette passer så godt både til interiøret mitt og ikke minst årstiden vi er inne i nå. Bildet er rått, vill vakker natur, men har samtidig noe sart over seg føler jeg. Kanskje du føler noe helt annet når du ser på det?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Planen i dag var en økt på Stamina med spinning og styrke, men pga dårlig/ lite søvn i natt utgår det. Blir nok en rolig innedag pga smerter som blir værre ved lite søvn.

Har dere sett dette deilige pleddet? Chunky knit blanket, jeg syns det er så godt å krype opp i sofaen med dette, og det er dekorativt. Dette er laget i Ukraina. Kan kjøpes her Ohhio

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og ja Monstera planten min er helt ute av kontroll her. Dette er en ekstremt lettstelt  plante for oss som ikke har grønne fingre. Men nå er det på tide jeg kjøper litt plantejord og ny blomsterkrukke slik at jeg får delt den opp. Planten er kjøpt her Plantasjen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA