Skip to content

Faglig påfyll

 

I helgen duket det for årets store interiør messe i Bergen. Den ble holdt i vakre Grieghallen. Visste du at Grieghallen er rukket å bli 50 år? Et fantastisk vakkert og estetisk bygg. Her har arkitekten Knut Monk vært forut sin tid med flotte søyler i betong som går tvers gjennom etasjene. Og ikke minst belysningen her er unik.

 

Her fikk vi som hadde meldt oss på litt faglig påfyll av blandt andre Cecilie Jørgensen, redaktør i Bo Bedre. Morten Skjærpe Knarrum, Northern, tidligere Northen Lightning. Sundling kicken, stylister fra Stockholm. Trygve Skaug, poet, artist og låtskriver. Kirsten Visdal, interiørstylist fra Vågå. Kim Thorleif Dolva, grafisk designer og møbelsnekker. Elisabeth Heier, interiørblogger. Katerina Dima, arkitekt, fotograf og kreativ stylist fra Oslo. Fredrik Bull, utdannet ved arkitekt høyskolen i Bergen og kunsthøyskolen i Oslo. Synnøve Skarbø, ryddedronning. Og vår egen Per Olav Sølvberg som jobber med store merkevarer og mindre kjente gründere.

 

Dagen startet tidlig, klokken 08.00 haddevi fått beskjed om å møte. Konferansen startet kl 08.30, og her fikk vi servert en herlig frokost fra Urdi huset og boblevann.

 

Måtteho såklart hilse på min favoritt butikk sin stand og flotte Katrine fra NordiskRom, har du enda ikke besøkt denne butikken på Os anbefaler jeg deg det. Takk til Per Olav Sølvberg som tok dette gildet her.

 

Blomster er noe man aldri kan gå lei, eller få nok av i interiøret. Jeg endte med å kjøpe medmeg hjemen nydelig bukett, og den står så fint enda på stuebordet.

Denne fanget min oppmerksomhet, overhodet ikke noe man har plass til hjemme, men bare se designet og håndverket her. Den heter Pust ( noe som er meget passende ) og er designet av Susanne Notøy.

Ønsker dere en fin onsdag i regnværet.