Skip to content

Gull verdt.

B3C5092B-6719-4038-8E35-848F9E271407

Nå er det virkelig lenge siden sist jeg har skrevet et innlegg og det beklager jeg, men måtte ta et lite avbrekk pga operasjon, og for å være helt ærlig så har  ikke motivasjonen og kreativiteten vært på sitt sterkeste i det siste. Slik er livet generelt vil jeg tro, opp og ned og det gjelder jobb også, selvom jeg har en jobb jeg virkelig elsker.

Er  man først være sykemeldt så har værgudene virkelig vært på min side, for et fantastisk nydelig vær vi har hatt i flere uker nå, kunne seriøst hatt det slik hele året rundt. Når det først er slikt fint vær så blir vel husarbeid litt nedprioritert? Eller? Håper det ikke bare er meg Hehe. Jeg er en ryddig person og liker å ha det rent rundt meg, men altså, jeg står ikke og vasker gulv når det bikker 20 grader ute og solen steker.

I går hadde jeg vaskehjelp her hjemme for første gang i mitt liv, og Gud så godt det var å komme hjem til strøkent nyvasket hus. Firma som var hos meg heter Freska, du kan finne de her Freska det koster kr 399,-PR time. Her kom det en hyggelig dame kl 08.00 i går og arbiedet frem til kl 12.00. Må bare si jeg er utrolig fornøyd. Hun er gull verdt.  Skal fortsette med dette annen hver uke fire ganger til, og jeg gleder meg allerde til neste gang, eller kvir meg til de ukene jeg må ta det, kan lett bli avhengig av denne type hjelp. Dette kunne jo ikke kommet på et bedre tidspunkt heller pga operasjon. Anbefales på det sterkeste. Jeg har alltid sagt at om jeg noen kan blir rik ( kommer aldri til å skje Hehe ) så ville jeg før ansatt en kokk enn vaskehjelp, Akkuratt det tar jeg tilbake nå. Å lage middag går fortere enn å vaske huset.

Håper dere har hatt en fin dag, selv har jeg vært på tur med Lilly og ellers hatt en «lade « dag. Mye som skjer selvom jeg er sykemeldt.

 

C779BCF7-8A90-4D88-8924-D75ED22B639C

 

Innlegget er sponset og i samarbeid med Freska