Skip to content

Jeg er blitt kunstformidler

img_6231
«HARMONY»

Jeg personlig har selv alltid likt å tegne og male. Har gått på Bryggen Kunstskole, men måtte slutte pga helsemessige årsaker. Jeg har derimot ikke mistet interessen for kunst. Kunst for meg er noe som skaper en god følelse. Er det ikke det kunst dreier seg om? Skape og frembringe en følelse i ett menneske? For meg er det ihvertfall slik. Noe kunst gjør meg glad, andre trist og noe provoserer. Man kjenner seg igjen i et bilde. Det som rører meg er noe som virkelig er verdt å investere i, og ha i hjemmet.

Et maleri kan være med på å skape dybde i rommet, rette fokus på det området man ønsker. Og ikke minst gi ditt hjem en personlig «touch»

Se på institusjoner som sykehus f.eks.  Hvorfor investere / bruke mye penger på dette? For meg, er det et enkelt svar. Kunst har en påvirkning på oss  med tanke på omgivelser vi befinner oss i, påvirker vår sinnstilstand og helse. Her er det viktig med tiltalende miljø der pasienter, pårørende og ansatte opplever å bli tatt vare på. Kunst kan bidra til dette. Lyse vennlige, åpne, ryddige estetiske gjennomtenkte og godt vedlikeholdt rom/steder øker velvære, skaper trivsel og kan bedre helsen. Det er faktisk bevist at det er en sammenheng mellom mennenskers humør og vurdering av rommet de oppholder seg i.

img_6276
«HARMONY»

Bildet på veggen her heter «Harmony»  Inspirasjon til dette bilde gjorde kunstneren seg på et sykehjem og eldrehjem for nonner og munker på en reise til Sydney. Dette falt jeg for med en gang jeg så det. Det gir meg en slik fin ro innvendig og det passer helt perfekt i mitt hjem mtp fargevalg.

F2756EB3-1B14-4FA5-8606-8853E49F32B1
«HARMONY»

Litt om kunstneren:

TAV Studio er den dyktige billedkunstneren Therese Aas Vegsundvåg. I et idyllisk naust på Hjellestad rett utenfor Bergen driver hun sitt studio. Her har hun nydelig utsikt til sjøen, store vinduer som lyset flommer inn gjennom og gir inspirasjon og arbeidsglede. Sin interesse for interiør er noe hun tar med seg inn i arbeidet sitt. Dette er med på at hun kan tilpasse et bilde som sklir rett inn i ditt hjem med din fargeskala på bestilling. I tillegg skaper hun personlige, vakre bilder med sitt eget utgangspunkt.

Jeg er så heldig å få være hennes ambassadør og kunstformidler. Hva det vil si er at jeg har bilder her hjemme hos meg selv på lån som jeg kan nyte og vise frem på sosiale medier. Om du er interessert i et av hennes maleri kan du kjøpe det hos meg. Kan sendes i hele Norge.

76A4A6CD-3346-4E9F-8B87-74FEBF7C4EB6
«BRIS III» 
D5CB6A7F-AC87-468F-ACB6-38CD1F249A20
«BRIS III»

Ved interesse ta kontakt med Tone@TenDesign