Skip to content

Du vet mannen nærmer seg 50 år når…Og kreft….

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God søndag folkens. Ville bare stikke innom og ønske dere en fin dag, og husk støtt bøssebærere som kommer på døren i dag. Vi skulle gå, det ligger nærme mitt hjerte å støtte opp om NRK sin TV aksjon, har pleid å gå hvert år. Denne gangen måtte jeg dessverre melde pass. Som noen av dere allerede vet har min kjære lillesøster fått kreft. Vanskelig å bare skrive ordet…. Hun ble operert for andre gang på torsdag, så nå er det to nye lange uker med venting på svar om de fikk fjernet alt. Forferdelig tungt å se sin egen søster i en slik situasjon. Vi var på sykehuset og besøkte henne på fredagskveld, og jeg som hadde bestemt meg for å være sterk og tøff foran hun å ikke gråte, knakk fullstendig sammen……. Noe jeg ser nå ikke var så dumt allikavel, både jeg og min søster fikk åpnet «slusene» tror hun trengte det også. Gråte sammen kan være godt.  Probleme mitt er bare at jeg er ganske «flink» å være sterk, og ikke gråte,  men nå når jeg knakk sammen og åpnet opp for alle følelsene så stopper det ikke. Har ikke sovet den siste uken, gråter stort sett hele tiden, og går med en stor vond klump i magen…   Bekymrer meg mye for henne… Og alt dette gjør jo selvfølgelig helsen min dårligere, som kkke er bra i utgangspunktet,  sterke nakkesmerter og hodepine. Derfor klarer jeg ikke å gå rundt på dører med bøsse i dag ( noe jeg selvfølgelig har dårlig samvittighet for )  Tenker i mitt hodet at denne helgen girjeg meg selv lov til å være «nede» også er det er ny uke i morgen med nye muligheter, håp og positivitet. For det har vi mye av i vår familie, dette skal gå bra. Og min søster er den tøffeste jeg kjenner.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Men det jeg egentlig skulle skrive om var jo denne lenestolen vi har fått i hus ( hadde tydeligvis et behov å få litt følelser ned på «papiret» ) og forsvare hvorfor jeg ikke går som bøssebærer i dag. Helgen har bestått av tårer, frustrasjon og til og med sinne #fuckcanser  Det rammet så mange fler enn bare den personen som får det. Blir sint når jeg tenker på denne stygge sykdommen…Men når min søster som har kreft klarer å være tøff og positiv så må jo jeg også, men ikke i dag… I morgen er en ny dag.

Og der surret jeg meg bort igjen fra det jeg skulle fortelle… Min mann jobbet 24-7 under hele sykkel VM her i Bergen med sikkerheten rundt arrangementet ( stolt konemor) for de hadde virkelig et bra opplegg her som jeg håper de tar i bruk og benytter ved andre anledninger. Med tanke på alle timene han jobbet ble det litt ekstra utbetalt på lønningen. Vanligvis når det kommer til innkjøp av nye møbler her hjemme så er det på mitt initiativ, skal ærlig innrømme det at jeg er over gjennomsnittet intr i interiør. Denne gang var det helt og holdent mannens forslag og valg.. Jeg tenkte jo mitt når han sa han ville ha en lenestol, stressless, gammeldags og stygg som ikke kommer til å passe inn, men er man gift må man gi og ta, så her fikk han velge stolen selv, ang fotskammel som hørte til måtte jeg sette ned foten hehe, og det ble en puff istedenfor. Dette er Arild faktisk glad for at jeg sa ifra om i dag. Puffen synest vi er mye finere og kan lettere plasseres rundt bordet ved besøk. Det som også var veldig greit her er at alt kommer fra Bolia og vi da kunne få både lenestol og puff i samme ullstoff som sofaen vi har. Sååå om jeg liker lenestolen nå, den jeg i utgangspunktet var imot- jaaaaaaa, sitter i skrivende stund akkurat i den og har nok brukt den mer enn Arild, så til alle interiør nerder der ute, la din bedre halvdel få slippe til innimellom.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her er det stille i huset, bare meg som sto opp tidlig. Godt å ha et par rolige timer for seg selv innimellom.  Her blir det enda en dag og sulle rundt i pyjamas og prøve å lese en god bok, bli bedre i nakken og gjøre meg klar for en ny fin uke i morgen. Ønsker dere en super søndag om den er som bøssebærer, fjelltur, eller innekos dag i pysjen, nyt den og ta vare på de du er glad i.