Skip to content

God kveld

D5B4A66B-6821-4FBC-9FD3-13885C61FA31

Tenkte jeg bare skulle stikke innom en liten tur her og ønske dere en god lørdagskveld, og vise dere mitt nye sofabord i TV stuen, kan kjøpes her Bolia    Et lite tips, nå og ut morgen dagen får du dette bordet og andre ting til  30%, dette er ikke spons, vil bare tipse dere siden jeg liker Bolia så godt.

Bolia er en av mine favoritt butikker og det meste jeg har av møbler her hjemme kommer nettopp derifra. Om det er noe jeg ønsker meg så  venter jeg alltid til de har kampanjer. Det kjører de ofte og du kan registrere deg på nyhetsbrev fra de så er du oppdatert når det kommer. Med å gjøre dette har vi spart mange tusen kroner. Man må bare ha litt tolmodighet, dette bordet her har jeg drømt om siden det kom ut som nyhet i sommer, kjøpte det først nå. Sofa, pute, pledd og bord pynt er også fra Bolia. Unntatt flotte ikon apekatten Kay, som endelig er kommet i lyst tre, den er kjøpt på TingC5EB0AC9-DD71-45A0-9635-EB10F68C6D97

Guiv teppet er også nytt, her inne hadde vi ikke teppe og det savnet jeg. Og det gjorde så mye med rommet synest jeg. Mye varmere og koseligere her inne nå. Siden vi pleier å sitte å spise her inne  foran TV i helgene ville jeg ikke legge så altfor mye penger i teppe slik vi har gjort i stuen ( i den sofa gruppen er det spise forbud ) med mindre vi har besøk. Gulvteppe i TV stuen kan kjøpes her Ellos Et lite tips her også, Ellos har ofte rabattkoder liggende på nettet om du googler det. Vi hadde handlet sengetøy og et par julegaver sist mnd fra samme sted, og med det opparbeidet oss en rabatt. Her sparte vi ca 500.- Å få et så flott teppe til rundt tusen lappen er bare gull spør du meg.

Tidligere i dag var jeg på instatreff på Colonialen her spiste vi en herlig lunsj og traff mange nye flotte damer, og en mann. Kjempe koselig å se og blir kjent med menneskene bak mange av de flotte Instagram kontoene jeg følger her i Bergen. Så dette var noe «instamiljøet» trengte, og det blir et nytt treff allerde på nyåret, for de som ikkekunne komme i dag. Kjekt å ha slikt her i Bergen, finnes mye av det i Oslo, men det er ikke alltid verken tid, penger eller helse gjør at det passer inn. Kan ikke si jeg var i stor form i dag, men jeg tok smertestillende på forhånd og Arild kjørte meg. ( så fikk han jobbet litt på kontoret mens jeg koste meg ) Ha en fin kveld skjønne mennesker og tusen takk for at akkurat du leser bloggen min.