Skip to content

I går signerte jeg…

I går signerte jeg en ny samarbeidsavtale med Handlegaten. Jeg er så heldig å ha fått denne muligheten til å jobbe sammen med to flotte damer, Camilla og Jannicke som driver denne nettbutikken fra Austevoll. Jeg skal være deres ambassadør og reklamere for varer gjennom sosiale medier, dvs si her på blogg og Instagram. Overlykkelig når jeg fikk denne muligheten. Med denne jobben får jeg virkelig gjort alt jeg er lidenskapelig opptatt av, interiør, foto, mote og skrive. Handlegaten skal begynne med noe nytt og spennende snart og jeg kommer til å få en egen nettbutikkprofil inne i nettbutikken der jeg kan linke til mine favoritter og gjøre det enklere for deg som kunde og finne frem til produkter. Handlegaten er Norges beste kjøpesenter på nett. Her har de alt fra interiør, møbler, klær, smykker, barneavdeling, sports utstyr blant annet.

For dere som ikke vet hva Handlegaten.no er så er dette en nettbutikkleverandør. De leverer nettbutikk til fysiske butikker rundt om i Norge. Butikkene samles i Handlegaten for å ta opp konkurransen sammen, det er tøft å drive butikk og nettbutikk i dag, spesielt for små bedrifter som skal konkurrere med de store skjede butikkene. Har du en liten eller stor bedrift som kanskje trenger et puff, forsvinner i mengden? Mistet kunder pga netthandel?
Ta gjerne kontakt med meg for å vurdere om Handlegaten kan være noe for din bedrift.

Så hvorfor handle hos Handlegaten? Du støtter de små unike frittstående butikkene rundt om i landet. Du støtter en nisjebutikk.

Jeg må bare si jeg gleder meg til å vise og fortelle mer. Ønsker dere en flott onsdag, med eller uten shopping.