Skip to content

God kveld i stuen

908FDE35-A873-428A-BBAD-E45A4FA41404

 

Tenkte jeg skulle stikke innom for å ønske dere en god søndags kveld. Her har vi fyrt i peisen og koser oss i den store sofaen i stuen. Arild er på styremøte i velforeningen her vi bor. Har du hatt en fin helg?

I går hadde vi oss alle tre en treningsøkt på Stamina ( min økt var så rolig at det var på grensen til kjedelig ) men med slimposebetennelse i kneet og frozen shoulder må jeg ta det rolig.  Men ikke alt er negativt, nyrestein har jeg ikke kjent noe mer til, så denne gangen har de nok kommet ut av seg selv…. Herlig å slippe operasjon, og de smertene.

I dag har vi vært på klesbytte dag på det Akademiske Kvarter , for min del som har gått ned såpass mye i vekt var dette helt genialt og gjøre. kjøpe en helt ny garderobe er dyrt og nå må jeg sette bremsen litt på her.  Og ikke minst det er miljøvennlig. Man leverer fra seg 7 plagg som er hele og pene og får i bytte 7 lapper, som man da bytter inn i nye plagg. Jeg har alltid elsket mote og å shoppe klær, men før jeg gikk ned i vekt var lysten nesten borte. Nå etter minus 18 kg skal jeg love deg lysten er kommet tilbake og det for fult Hehe. Etter det ruslet vi en tur med Lilly i verden fineste by…Bergen såklart.

 

img_0532