Skip to content

HAY in the house, og ny spennende avtale….

3CF496E7-53A0-4246-B9F0-3D8A51FD8E97

Dagen i dag startet med en hyggelig melding i innboksen på Instagram. Det endte med et møte på Os ( skal fortelle mer om dette møtet senere ) enda mer spennende ting på gang. Kan bare ikke få sagt hvor deilig det er å være sin egen sjef og styre hverdagen min selv, mesteparten av den ihvertfall. Nå har jeg vært selvstendig næringsdrivende i 6 mnd, tiden flyr og firmaet går mye bedre, mye fortere enn jeg hadde forventet. Eneste minuset er alt «kontorarbeidet» som følger med, dvs regnskap, oppfølging av mailer etc. Mye lover og regler i forbindelse med skatt og moms man må sette seg inn i. Jeg liker best den biten der jeg kan være kreativ. Web siden er også oppe og går, litt småpuss igjen så skal den lanseres med introduksjon tilbud.

Men tilbake til Os, det går bare ikke an å være i Os uten å besøke min favoritt butikk Nordisk Rom og hyggelige eier Kathrine. Hadde bare planer om å kjøpe noen tannbørster fra HAY, som forresten er fantastisk gode, og det er kun de vi bruker her i huset. Det endte med en kopp te og noen tusenlapper fattigere, men sjekk den nye stolen, den er så flott, og god å sitte på. Er fra samme merket som jeg hadde tidligere og som den andre nye i eik. Kan vel si at HAY stoler er en favoritt hos meg.

95ECD612-EC47-404A-AB39-6EFE26DF9DC3

Ps visste du at Nordisk Rom også har nettbutikk, om du bor langt unna? Og bor du i Bergens området så anbefaler jeg deg å ta deg en tur dit og støtte opp under de Norske butikkene for å hjelpe de litt i den harde konkurransen mot de store kjedebutikkene.

Dette er ikke et sponset innlegg, bare en meget fornøyd kunde. Ønsker dere en fin start på uken og en god kveld. Snart er det Tjukken og lillemor på TV, gleder meg.