Skip to content

WALL IT – ny vegg på et «øyeblikk»

Her kan du lese om Wall IT og deres produkter https://wall-it.no/produktkategori/kork/  Innlegget inneholder reklame.

Nå var tiden inne for noe nytt på soverommet. Tapeten fra ByLassen er fortsatt flott, men jeg var skikkelig lei av den, det  var en av de første tingene vi gjorde når vi kjøpte huset for 5 år siden. Og denne nye veggen er gjort på et «øyeblikk» går mye fortere enn å male og vi slapp å fjerne tapeten på forhånd. ( testet lim på tapet over natten, for å se at tapeten ikke løsnet ) Heller ikke mye utstyr som skal til, se bilde over.

Vi valgte å gå for veggplater i kork. De heter Metalegance og fargen er platin cement. Kork er tilbake i trendbildet igjen. Teknologi og innovasjon har klart å skape et moderne og ekte utrykk samtidig som korkens egenskaper er bevart.

Dette materialet er mykt, behagelig og lett, er støtdempende, lydisolerende og har et unikt utseende som tilfører varme i interiøret og som tåles å eldes.

Så hvorfor velge kork? Kork veier lite og har derfor lave fraktkostnader. Fort og enkelt å montere. Monteres med monteringslim og kan monteres rett på veggen uten forarbeid så lenge veggen er slett.

Se så flott veggen ble, vi er storfornøyd med betonglook, føler det ga litt dybde i rommet som er ganske stort.

Wall IT har et stort utvalg av både kork, sukkerrør, mose, kokosnøtt og soundtect. Har du spørsmål kan du sende de en Mail og du vil få et hyggelig svar tilbake. Se link øverst i innlegget.

Da er det bare å ønske dere alle en god helg. I kveld skal meg og min kjære på middagsdate ( og Ikea for å kjøpe ny seng til Amanda ) og nei, middagen blir ikke inntatt på Ikea Hehe.

Nytt pledd fra H&M Home, pute fra HAY, Nordiskrom. Nye sidebord fra Skeidar. Lysslynge fra KID interiør.