Skip to content

Nytt inngangsparti på 123

Endelig er den nye ytterdøren fra Swedoor på plass. Vi er kjempefornøyd. Den gir inngangspartiet et helt annet preg enn den hvite vi hadde fra før,  og så mye mer lys i entreen.  Vi gikk for klassisk hvit innvendig og en flott gråfarge utvendig, veldig greit når man kan få den i todelt farge. Utvendig er det NCS kode S 3502 Y. Døren heter DICE og er fra CHARACTER ADVANCE-LINE serien. Denne serien byr på mange kombinasjoner av både design og farger, overflate, glass og materiale. Her fikk vi faktisk skape vår helt egen «design dør».

Du kan lese mer om den her
https://www.swedoor.no/produkter/ytterdoerer/doerer/produkt/?productId=20052

Og når man først får ny dør så «måtte» vi få nytt håndtak/lås. Mannen har lenge ønsket seg elektronisk lås , så da ble det et innkjøpt av det. Veldig greit å slippe nøkler og styr og enten bruke vår egen kode, eller en liten chip. Her er det også en app som fulgte med så vi har kontroll når vi er bortreist eller kan åpne med mobiltelefon om vi skal slippe inn noen i huset. Den vi kjøpte heter Yale Doorman V2N GDS elektronisk dørlås svart. Finnes blant annet hos Obs BYGG.

Inngangspartiet er også beiset på nytt. Det var litt av en jobb å få bort den gamle stygge beisen, så her gikk det mye tid, både med terasserens og pussemaskin. Beisen vi valgte denne gang er en nydelig lys grå farge som heter Nøtterøy, 405. Her har vi bare et strøk, synest det holdt og det fine treverket viser igjennom. Beis er fra Nordsjö Idé og Design. Typen vi  gikk for kan du lese om her https://www.nordsjo.no/no/produkter/tinova-premium-exterior

Ny flott utelampe har vi også fått, ville ha en som «matchet» ytterdøren og sto i stil med den. Lampen er fra Fint Lys og du kan lese om den her https://www.fintlys.no/produkter/belysning/chios-150-solvgra.html

 

Ikke så veldig flott oversiktsbilde siden deler av asfalt ble  lagt på nytt i fjor sommer når garasje og takterasse sto ferdig, gleder meg til det jevner seg ut i farge. Også gjenstår det litt maling av nye lister og ja resten av huset trenger også å bli malt…hehe. Som huseier har man alltid prosjekter på gang, og man blir aldri ferdig.

Nå blir det litt husarbeid og pakking. Vi reiser en tur på hytten. Håper på fint vær. Og så er det så herlig å komme hjem til et rent og ryddig hus.

Ønsker dere en fortsatt fin sommer.

Innlegget er sponset og i samarbeid med Swedoor, Nordsjö Idé og Design og FintLys.no